Βραβεύσεις

Στις 13 Απριλίου 2010 στη Φρανκφούρτη (Γερμανία), Η KNX γιόρτασε τα 20 χρόνια ως το παγκόσμιο πρότυπο για το σπίτι και τα συστήματα ελέγχου κτιρίων. Σε αυτό το μεγάλο γεγονός συνολικά 11 KNX βραβεία απονεμήθηκαν για τον έξυπνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες εφαρμογές στον ελέγχου κτιρίων. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 48 χώρες, με περισσότερα από 1000 αιτήσεις από τις οποίες βραβεύτηκαν 30. Η μεγάλη τελετή απονομής των βραβείων παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.200 επισκέπτες από 54 διαφορετικές χώρες.
Η εταιρεία μας πήρε μέρος σε KNX βραβεία στην κατηγορία
Publicity και παρουσιάσε τη δουλειά της, που δεν είναι άλλο από το κτίριο της Luminus στο Αργοστόλι , ήταν μία από τις 30 εταιρείες που βραβεύτηκαν.

Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας της τεχνολογίας KNX στον κατασκευαστικό τομέα αντικατοπτρίζεται στην Luminus φωτιστός .Πρώτα απ 'όλα, σε αυτό το συγκεκριμένο κτίριο, η τεχνολογία KNX είναι ένας ζωντανός οργανισμός που προσφέρει τον ιδιοκτήτη της και των εργαζομένων της, σημαντικές λειτουργίες την ανεση , Ασφάλεια και την Εξοικονόμηση ενέργειας. Δεύτερον, λειτουργεί ως σημαντικός παράγοντας για την ενημέρωση των ανθρώπων σχετικά με την ανάπτυξη και την εφαρμογή της τεχνολογίας στον τομέα της οικοδομής, τις λειτουργίες που μπορούν να εφαρμοστούν σε κτίρια όπως ξενοδοχεία, διαμερίσματα, γραφεία και εμπορικά κέντρα. Τρίτον, η KNX τεχνολογία αποτελεί τη σπονδυλική στήλη και τον ιστό της ανάπτυξης για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και των εφαρμογών της εταιρείας.

 

Ο απόλυτος έλεγχος με την αφή ή ακόμα και αυτόματα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας το αποτέλεσμα αυτό κάνει το προϊόν ιδιαίτερα δημοφιλή προσελκύοντας πελάτες και την προσοχή των επισκεπτών.

 

 


Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα